dimecres, 19 de març del 2008

OCI DIGITAL: RALLY PARÍS-MAYMÓ


El gegant de l’oci digital Nintendo esta negociant amb la cdDropos els drets millionaris per l’edició del que seria el nou fenòmen de l’oci digital: la nova versió del joc “Rally Paris-Maymó” en sistema Wii. La critica digital ja l’ha apuntat com la gran alternativa al “Driver”de PS4 i al “Racing Tuner”, estrelles del jocs de conducció fins ara.

El Rally Paris Maymó (RPM) fou ideat per els creatius de CdDropos de forma completament analògica a principis dels vuitanta. El sofware basic era un boli fixe de punta rotativa (un boli bic cony!) i el revers d’un full d’apunts de francès. En la nova versió sera un llapis òptic 4x4, i el revers d’un full d’apunts de francès.

Cal dir que la normativa actual obliga a adaptar els continguts i modificar algunes polèmiques fases de la primera versió, en que s’embestien vaques i persones.

1 comentari:

Marc ha dit...

Com a participant en les primeres edicions d'aquesta cursa, en què a sobre havíem d'esquivar fins i tot les mirades del Figueroa que escrutava tots els racons de la classe, demano una butaca permanent en el consell directiu de Nintendo i en la comissió per a la recuperació de la memòria històrica!