dimarts, 8 d’abril del 2008

CRÍTICA DE CINEMA

L'Església del (Vora) mar
Cavallers i pagesos

En breu, arriba a les nostres sales, la pel·lícula més esperada de la temporada.

L'adaptació al cinema de "L'Església del mar" s'estrenará finalment després de gairebé vint anys de l'inici del rodatge.

Problemes en l'actitut de l'equip, segons el seu director Ibañez, varen aturar el projecte en diverses ocasions.

El film s'estrenarà, com no, amb polèmica; l'escriptor Isidre Falcones manté un litigi amb el productor i director, per l'autoria del guió original.

L'aclamat director de la pel·lícula, considerada ja de culte en els circuits underground per la seva innovadora tècnica cinematogràfica

Sembla doncs, que amb L'Església del (Vora) mar ja podrem gaudir de una generació perduda de prometedo/res intèrprets com Scarlett Pegenaute o Solè Bardem, que, encara ara, no han pogut iniciar la seva carrera.

"Sens dubte, la pel·lícula de l'any"
New York Times

"Una recreació espectacular de l'edat mitja"
El Periódico

"No l'he vista"
Casos i Coses

5 comentaris:

Marc ha dit...

M'han dit que aquesta pel·lícula opta a diversos guardons de prestigi internacional: el premi "Doble feina, criatura, faràs carrera" per l'argument ambientat en una Edat Mitjana on hi havia rellotges de polsera i porteries de futbol als camps de batalla, i l'Òscar als millors efectes especials per l'escena de la Lorena Martí pujant una escala, repetida múltiples vegades per fer veure que pujava molt amunt a la torre del castell. També hi ha possibilitats en el prestigiós premi "Voleu Callar" de fantasia per les escenes del Ramon Soler fent de rei aparaguent ara amb barba, ara sense barba ni corona.
D'altra banda, el fet que el Marc Andreu em substituís en el paper principal de pagès també serà motiu de polèmica a les revistes del cor: vint anys després se sabrà la veritat oculta i els pactes secrets ordits a l'habitació on el Sergi Figueres es va enrampar amb una línia de llums mentre es rodava una tòrrida escena. Estarem atents!

Oriol M. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El que li devem a aquest home!!!quant som els que vam descobrir el sexe al laboratori de revelar...

en fi...

Anònim ha dit...

cagun la puta, sí que sou dropos, sí, poc que costa actualitzar un puto blog, i sempre està igual.
collons, si ho sabés l'armand us aixecaria per les solapes, com al Queral, i us sacsejaria com un nino.
Collons!!! poseu algo nou!!!

;-)

Anònim ha dit...

Escolta senyor anònim, tenim més continguts del que tu tens temps de llegir, sencillament els dossifiquem. Així que al loro!