diumenge, 4 de maig del 2008

Drink Team


SECCIÓ D’ESPORTS-

L’any 1986, la directiva del Voramar, va reunir el primer equip de bàsquet masculí de la seva història.
No ho va tornar a fer.

“Drink team” (Primera part)
Els Globu Trotters del Voramar.

Arran del cas Ronaldinho s’ha tornat a parlar de degenaració esportiva de les estrelles degut a la fama i la mala vida.
És un bon moment per recordar un equip de bàsquet que va escriure pàgines d’or.
Parlem de mites de l’esport, aquells homes que es varen llençar a un primer i únic projecte de bàsquet masculí de la història del Voramar.
Va ser un equip conegut a totes les pistes per la seva capacitat de fer espectacle dins i fora d’elles.
L’alineació dels Mark Pérez, Esteven Posats, Lavig o’neal, Magic Garanto, Air Sanz, Ronni Hernandez i companyia, unien uns físics portentosos (vegeu foto) a una capacitat tècnica insuperable.
Èpiques són les seves jugades, com les de llençar d’esquena desde mig camp, fer passes contínuament, o llençar amb el peu.
Tenien joventut i habilitat, ho podrien haver sigut tot en el bàsquet escolar, però varen caure en lo malo de la fama. Els porros, les Xibeques, així com una vida sexual desenfrenada, varen minvar el seu rendiment al camp.
En pròximes entregues coneixerem aquests jugadors, ens acostarem a les velles glòries supervivents i intenterem recordar els dies d’èxit i fracàs d’aquest equip.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Recordem la xifra: 170-17, a favor de l'Aula. L'Armand va haver de fer gestions per aturar les portades dels rotatius que ho anaven a publicar en portada. I recordem també la tècnica desenvolupada només per aquest "drink team": la defensa en rotllana, és a dir, un jugador bota la pilota i els altres l'encerclen i el protegeixen amb les mans agafades. Sensacional!

Andromed ha dit...

Convidem als integrants d'aquest equip a imitar al Marc i comentar alguna anècdota que recordin.