dilluns, 9 de juny del 2008

-SECCIÓ D’ESPORTS-



El “drink team” (Segona part)
La verdadera història dels Globu Trotters catalans.

L’escàndol treia el cap quan el pivot raper Andy Mitjeans reconeixia que no tenia ni idea de les regles del basquet ni de la possesió de pilota, i va continuar quan el tatuat Air Sanz i el mateix Mitjeans van ser trobats amb un talego de costo de la Barceloneta als vestuaris.
Mesos després, Ricky Velasco va donar positiu en continguts de cervesa del Elena, i al cap de dues setmanes va haver lamentables episodis de violència en un vestuari.
Aquests obscurs afers, van afectar molt el joc de l’equip, van ser batejats com el drink team, i van començar a acaparar titulars.
La portada del Casos i Coses, va destapar una lluita de egos entre James “Marine” i Adrian Jabbar, competint en qui mantenia més relacions sexuals en una temporada. Més sexe: Lebron Pintor fou expulsat per faltes molt personals en l’amistós contra un combinat femení.

Amb tot, ja eren sonades les absències en els entrenaments, i el dia que només es van presentar Landeras i l’entrenador es va decidir destituir tot l’equip sencer.
Fou el final de un equip inolvidable.

A la fotografia, Air i “Ronnie Hernandez”, fent malabarismes a l’hora del entrenament. (Les cerveses no son un fotomuntatge)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sensacional! Aquest blog s'ha d'activar més i així tots plegats farem una catarsi del passat escolar.